Din kone vil gerne have sex – hun vil måske bare ikke have det sex, du tilbyder hende?

Hverdagen kører, der er mad på bordet, børnene bliver hentet og bragt – det hele fungerer egentlig. Intimiteten var dog, det første der forsvandt. I lever i en parallel verden i den samme bolig – uden sex.

Der ikke er noget galt

Jeres sexliv kan ligge lige der og vente på Jer. Du ikke behøver at vente på, at din partner ændrer sig. Du kan bare starte, men du skal vide, hvad du skal, og du skal gøre, hvad det kræver.

Hvad kræver det så?

Vi tager fat i én problemstilling ad gangen og skaber et resultat i løbet af få timer eller gange. Er du tilfreds med resultatet, kan du evt. vælge, at vi tager fat i endnu en udfordring, I har sammen.

At gøre det rigtige

Metoden er bygget op af forståelser og tilgange fra bla. The Crucible Approach, kendt fra best-selleren Det Passionerede Ægteskab af David Schnarch. og hedder RND Systemet. RND står for Ressourcebaseret Neuropsykologisk Differentiering og betyder; at gøre det rigtige, selvom det ikke er populært eller let. Det er også et begreb for den mentale tilstand, hvor vi har alle vores mentale ressourcer tilstede.

I ENKELT arbejdes der med En-proces-ad-gangen Værktøjer. Her modtager du en konkret ting ‘du kan gøre’, og få et godt resultat ud det.

Gratis forsamtale

Vi starter altid med en gratis forsamtale. Her fortæller jeg dig mere om, hvad det er vi skal, og hvad du kan forvente at få ud af det.

Hvis du efter samtalen stadig vurderer, at det er noget for dig, så går vi i gang med at skabe noget nyt og bedre for dig og din partner.

Er du interesseret, så kontakt mig nedenfor.

Mit navn er Irene Højlund. Jeg er Cand. Psyk. og har 13 års erfaring med bla. terapi, rådgivning og supervision.

Derudover har jeg en Ph.D. fra DPU, der blandt andet hander om, hvordan man gør komplicet psykologfaglig viden tilgængelig og konkret.

Jeg har været på adskillige kurser i metoden bag Det Passionerede Ægteskab af David Schnarch i både USA, Tyskland og Danmark.