Har du tit tænkt: – “Vi må da kunne gøre noget!” – ?

Du har foreslået parterapi, men din partner vil ikke med. Så står du der med alle talenterne og kan ikke få ham til at ændre sig.

Du kan måske synes, at det er uretfærdigt, for du har selv gjort ALT, hvad du har kunnet allerede. Derudover synes du måske, at det allerede er dig, der laver ALT derhjemme (eller det meste i hvertfald!).

Men du skal vide, at du kan komme langt ved at ændre din egen adfærd. Udgangspunktet er, at du ikke behøver at fokusere på relationen imellem Jer. For der skal to til at opretholde problemer, men blot én til at bryde dem. Skabe forandringer der gavner dig selv, – og din partner.

Det én enkelt at lykkes. Men man skal vide, hvad man skal, – det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Forløbet indeholder den proces, der viser dig, hvad du skal. Det støtter dig, når du skal gøre, hvad det kræver.  Vi tager fat i én problemstilling ad gangen og skaber et resultat i løbet af få timer eller gange. Er du tilfreds med resultatet, kan du evt. vælge, at vi tager fat i, endnu en udfordring I har sammen.

Metoden er bygget op af forståelser og tilgange fra bla. The Crucible Approach, kendt fra best-selleren Det Passionerede Ægteskab af David Schnarch, The Work af Byron Katie og neuropsykologi.  Tilgangene er bearbejdet sådan, at de udgør en samlet tilgang i RND Systemet. RND står for Ressourcebaseret Neuropsykologisk  og betyder; at gøre det rigtige, selvom det ikke er populært eller let. Det er også et begreb for den mentale tilstand, hvor vi har alle vores mentale ressourcer tilstede, sådan at vi kan løse problemer, vi ellers oplever som uløselige.

Forløbet

Vi starter altid med en gratis demonstrationssamtale, hvor du kan lære mig at kende. Her får du også en ‘vareprøve’, kan vi kalde det. Dvs. du går mulighed for at prøve det, og se om det er noget for dig.

Hvis du efter demonstrations-samtalen føler, at det er noget for dig, og at det gør noget godt for din tilværelse, så fortsætter vi sammen med at samarbejde omkring, at skabe noget nyt og bedre for dig og din partner.

Er du interesseret, så book en demonstrationssamtale nedenfor.

Mit navn er Irene Højlund. Jeg er Cand. Psyk. og har 13 års erfaring med bla. terapi, rådgivning og supervision.

Derudover har jeg en Ph.D. fra DPU, der blandt andet hander om, hvordan man gør komplicet psykologfaglig viden tilgængelig og konkret.

Jeg har været på adskillige kurser i metoden bag Det Passionerede Ægteskab af David Schnarch i både USA, Tyskland og Danmark.