Handler om mental disciplinering, hvormed vi kan realisere det ofte uudnyttede potentiale, vi som mennesker indeholder i ’den bedste udgave af os selv’. Vi kan lægge de destruktive sider, vi indeholder, ned. I grupper kan vi etablere stærke fælles alliancer om en fælles 3. opgave, og undgå konfliktfyldte, træge, uærlige (mv.) gruppedynamikker og kulturer. Dette niveau af mulige ressourcer kaldes at være differentieret.

At være differentieret betyder, at vi har alle vores mentale potentialer tilgængelige, og det bliver hermed muligt at løse problemstillinger, der ellers opleves som uløselige eller urørlige.

Det kræver en ydre organisering. En organisering der umiddelbart kan forekomme overraskende. Derfor er værktøjerne direktive, giver anvisninger, lægger processer tilrette (”gør sådan”!). Det er de også, fordi vi ofte ikke kan se visionen af, hvad der egentlig er muligt, ligesom vi ikke kan se vores egne ikke-så-konstruktive mentale processer. F.eks. kan det ske at selvtillid, succes og oplevelsen af personlig styrke overraskende nok kan blokere, snarere end facillitere vores fulde potentiale.

RND Systemets værktøjer er greb, der facilliterer, hvor vi er ambitiøse ud over vores egen rækkevidde. Det har derfor også tilgange, der adresserer modstand, magtforhold, fastlåsthed, konflikter, manglende selverkendelse mv., med motivation, samarbejde, problemløsning, udvikling mv. for øje.

De uudnyttede mentale kapaciteter vil over tid ”sidde fast” og blive en del af personens og gruppens egne personlighed, kompetencer og kultur. Barren er hævet.

The Crucible Approach er et registreret trademark, og dvs. en beskyttet titel. Dette etablerer man ofte i USA for, at en præcis metode ikke skal blive udvandet i et kæmpe terapi marked. Det skal derfor nævnes, at elementer fra The Crucible Approach udføres ud fra min tilegnelse af denne (se CV og kursusliste). På anbefaling benævner vi derfor også, at vores baggrund er Differentieringsteori, som er en del af The Crucible Approach, men også adskilt derfra.

Vil du vide mere?

Er du blevet interesseret i at høre mere om hvad vi kan, så udfyld kontaktformen ved siden af, så skal kommer vi tilbage inden for kort tid.

*Dit navn

*Din e-mail

Emne:

Har du evt. en udfordring du tænker på? Så beskriv den gerne:

Din besked