En afdeling på 8 specialiserede vidensmedarbejdere og en årlig omsætning på 15M kr. oplevede interne samarbejdsproblemer, samt mistillid til den lokale og centrale ledelse.

Ledelsens opfattelse af afdelingen var, at den var gal med deres interne arbejdsprocesser, og at de altid så deres problemer som; “alle de andres fejl”. Et støttehold stod klar med en række tiltag rettet mod arbejdsprocesserne, men de talte for døve øre.

Da 4 medarbejdere sagde op, hvoraf de 2 af de 4 valgte at gå til en lokal konkurrent, var der en alvorlig risiko for, at afdelingen ville kollapse. Støtteholdet sættes igen ind for at hjælpe de tilbageværende 4 medarbejdere og ny ansatte.

Støtteholdet undervises og trænes i RND Systemets By-In værktøjer med særlig fokus på kommunikation under gangsnak, mødeafholdelse, faglig sparring mv. Formålet er at kunne etablere et samarbejde rettet mod opkvalificering af arbejdsprocesserne.

Efter et års arbejde sluttede afdelingen med at levere den budgetterede omsætning, være rollemodel for de andre afdelinger mht. til arbejdsprocesser, og endelig faldt samarbejdet internt på plads som følge af de nye forbedrede arbejdsvilkår.

Samarbejdet med støtteholdet var blevet så givende, at de næsten ikke kunne få lov til at forlade afdelingen igen.

Vil du vide mere?

Er du blevet interesseret i at høre mere om, hvad du kan, så udfyld kontaktformen ved siden af, så kommer vi tilbage inden for kort tid og assisterer dig videre med dine ambitioner.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne:

Har du evt. en ambition du tænker på? Så beskriv den gerne:

Din besked